Arslançayırı İlkokulu
Arslançayırı Mahallesi Havza / SAMSUN

VİZYON

VİZYONUMUZ İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz • Sevinci, mutluluğu, hüzünü paylaşsın, • İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, • Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, • Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, • Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, • Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, • Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, • Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, • Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin.

MİSYON

MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.

NORMAL

SOBA

Servisle gelen öğrencimiz yoktur.

Arslançayırı Mahallesi Samsun iline 90 km, Havza İlçesine 5 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Arslançayırı Mahallesi Havza ilçesine 5 km mesafede ve yolu asfalttır. Mahallemize komşu mahalleler olan Sivrikese Mahallesi 4 km ve Ağcamahmut Mahallesi 3 km mesafededirler. Okulumuzun bulunduğu çevrenin gelir düzeyi, orta gelirli ailelerin yaşadığı bir çevredir. Köyde tarım ve hayvancılık yapılmaktadır. Pancar, ayçiçeği, buğday ekilmekte ve süt hayvancılığı yapılmaktadır.